• Parkeerplaats Amrâth Airport Hotel Rotterdam

Parkeren

Welkom bij ons hotel, waar jouw comfort en gemak onze hoogste prioriteit hebben. Parkeren bij het Amrâth Airport Hotel Rotterdam is eenvoudig en handig. Het hotel biedt ruime parkeerplaatsen direct voor de deur, waardoor je snel je auto kunt parkeren.

De nabijheid van Rotterdam The Hague Airport zorgt ervoor dat je binnen enkele minuten bij de terminal bent. Voor elektrische auto's zijn er laadpalen beschikbaar. Zo kun je tijdens je verblijf je auto opladen. Parkeren bij dit hotel is simpel en doeltreffend, ideaal voor een zorgeloze start van je reis.

Gratis parkeren

Amrâth Airport Hotel Rotterdam beschikt over een eigen parkeerplaats met 200 parkeerplekken. De parkeerplaats bevindt zich voor het hotel en het parkeren op deze parkeerplaats is gratis.

Routebeschrijving hotel parkeerplaats

De hotel parkeerplaatsen van Amrâth Aiport Hotel Rotterdam bevinden zich op het volgende adres: Vliegveldweg 59, 3043 NT Rotterdam. 

Voer bovenstaand adres in navigatie in of volg de routebeschrijving. Verlaat de parkeerplaats van het vliegveld en volg de borden naar de Vliegveldweg, dit is de hoofdweg vanaf de luchthaven.

Vervolg daarna je weg en sla ongeveer na 400 meter linksaf om op de Vliegveldweg te blijven. Amrâth Airport Hotel Rotterdam bevindt zich aan jouw rechterkant.
 

Parkeergarages in de omgeving

In de omgeving van het hotel zijn er voldoende openbare parkeergarages. Parkeer de auto tegen betaling in één van de onderstaande parkeergarages. Deze garages zijn op loopafstand van het hotel en zijn 24 uur per dag geopend.

  • Rotterdam Airport Parking 
  • P1 Business Parking
  • P3 Lang parkeren 
  • Valet Parking Rotterdam Airport