Slapen in een prachtig hotel bij Rotterdam Airport!

Onze kamers en suites bieden je comfort. De kamers zijn van alle gemakken voorzien. Maak je keuze uit een kamer met zicht op de dynamische opstijgende vliegtuigen of met uitzicht over het natuurgebied van Overschie aan de achterzijde.  

Comfort kamer

De comfort kamer heeft een moderne uitstraling en kijkt uit op de dynamische luchthaven of water. Tijdens je verblijf heb je echter niet door dat je dichtbij het vliegveld slaapt, het is heerlijk stil.

15-20 m² 2 x 1 persoonsbed 2 personen Wi-Fi Zithoek Douche Koffie- en theefaciliteiten Kluis
Boek deze kamer

Deluxe kamer

De Deluxe kamer heeft een moderne uitstraling en kijkt uit over ons natuurgebied Groen Overschie. Hier komen de mooiste vogels langs vliegen en kun je de schapen zien grazen in het plantsoen.  

15-20 m² 1 x 2 persoonsbed 2 personen Wifi Zithoek Douche Koffie- en theefaciliteiten Kluis
Boek deze kamer

Bruidssuite

De Bruidssuite is een ruime suite, perfect voor een romantisch weekend in Rotterdam. De suite biedt een heerlijk hemelbed, jacuzzi, ruime zithoek en twee balkons met uitzicht op ons natuurgebied, groen Overschie. 

61 m² 1 x King size bed 2 personen Wifi Zithoek Bubbelbad Koffie- en theefaciliteiten Kluis
Boek deze kamer

Mindervalide kamer

Onze mindervalide kamer is speciaal ingericht voor rolstoelgebruikers voor een comfortabel en veilig verblijf. Met de extra hulpstukken en ruimte is ook jouw verblijf van alle gemakken voorzien.

20-25 m² 2 x 1 persoonsbed 2 personen Wi-Fi Zithoek Douche Koffie-en theefaciliteiten Kluis
Boek deze kamer