Contact

Amrâth Airport Hotel Rotterdam is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Het hotel ligt direct aan de A13 en vlakbij de A20. Vanaf Rotterdam Centraal bent je met het openbaar vervoer binnen 15 minuten bij bushalte Vliegveldweg, tegenover het hotel. 

Amrâth Airport Hotel Rotterdam 

Vliegveldweg 59-61 3043 NT Rotterdam 

T: +31 10 462 5566 E: info@amrathairporthotelrotterdam.nl

 

Contact

Bereikbaarheid

Auto

Amrâth Airport Hotel Rotterdam beschikt over een eigen parkeerterrein, uitsluitend voor bezoekers van het hotel, Kraamzorghotel Noord en Bergman Clinics. U kunt de eerste drie uur bij ons gratis parkeren. Hierna betaalt u €4 euro per uur. Voor hotelgasten is het de eerste 24 uur kosteloos, hierna betaalt u €4 euro per uur. De gasten van de zalen betalen een gereduceerd tarief van €5 euro voor een dag. Normaal gesproken zou dit €20 euro zijn.

Je auto voor een langere tijd parkeren is alleen mogelijk als je vanaf Rotterdam The Hague Airport naar uw vakantiebestemming vliegt met ons Park, Sleep en Fly arrangement. 

Openbaar vervoer

Wanneer je met het openbaar vervoer naar het hotel reist pak je op Rotterdam Centraal bus 33 richting Meijersplein Metro. De bus doet er ongeveer 15 minuten over om bij de bushalte Vliegveldweg te komen. Vanaf bushalte Vliegveldweg steek je de doorgaande weg over naar de bestrate weg. Via de bestrate weg loop je +/- 1 minuut rechtdoor richting de slagbomen, daar achter bevindt zich het hotel. Bekijk hier de informatie over de bereikbaarheid van het hotel met het openbaar vervoer. 

De bus richting het centrum van Rotterdam vanaf het hotel vertrekt vanaf de andere bushalte aan de andere kant van de straat. Ook het centrum van Den Haag is per openbaar vervoer gemakkelijk te bereiken. Bus 33 richting Rotterdam The Hague Airport heeft als eindhalte metrostation Meijersplein. Vanaf hier vertrekt de E lijn richting Rotterdam Centraal en Den Haag Centraal. Aan de receptie van het hotel verkopen we RET dagkaarten voor € 9,50. Voor actuele vertrektijden gaat u naar 9292.nl of RET.nl