Vier de Liefde bij Amrâth Airport Hotel Rotterdam!

In de maand februari hangt er bij Amrâth Airport Hotel Rotterdam liefde in de lucht! 

Geniet samen met je Valentijn van een paar heerlijke dagen weg! Start de dag met een uitgebreid ontbijt, verken samen de omgeving van Rotterdam en sluit de dag af met een heerlijk (biologisch) diner in het restaurant.

Overnachten tijdens Valentijn

Verras jouw Valentijn in februari met een onvergetelijke overnachting vol romantiek, inclusief een fles prosecco en rozenblaadjes op de kamer.

Ontspan en geniet van quality time met degene van wie je houdt. Maak van deze Valentijn een moment om te koesteren. Je maakt je romantische verblijf helemaal compleet door de bruidssuite te boeken, die voorzien is van een heerlijke jacuzzi in de slaapkamer.

Boek direct met 15% korting

Dineren tijdens Valentijn

Na een dag vol inspanning is het mogelijk om heerlijke te dineren in het restaurant. Team Airport Hotel Rotterdam heeft een passie voor bewust en lekker eten en verwelkomen jullie graag. Onze keukenbrigade creëert voor jullie de meest prachtige en smaakvolle gerechten. Reserveer direct een tafel en geniet samen van een heerlijk diner.

 

Geef een overnachting of diner cadeau

Op zoek naar een valentijnscadeau voor je geliefde? Geef een gezellige High-Tea, een heerlijk diner of een romantische overnachting cadeau. Met een Amrâth Cadeaukaart bepaal je zelf wanneer jullie toe zijn aan wat qualitytime! 

Bestel jouw cadeaukaart