Kip op zaterdag bij Amrâth Airport Hotel Rotterdam

Geniet iedere zaterdag van de (h)eerlijkste gebraden kip van Nederland in ons gezellige restaurant! Samen beleef je de bijzondere smaak van duurzame kipgerechten en een fijn samenzijn met jouw familie en vrienden.

Wees er als de kippen bij en reserveer alvast jouw tafel in ons restaurant!

Ontdek onze heerlijke kip

Ontdek onze heerlijke duurzame kippen, zorgvuldig gekozen van de beste boeren. Kom gezellig samen en geniet van een (h)eerlijke kipmaaltijd bij ons.

Kinderen zijn vaak gek op kip, appelmoes en friet. Ons kidsmenu biedt verschillende kleine kipgerechten, compleet met een kleurplaat en leuke puzzels.

Samen met je partner uit eten gaan is extra gezellig bij ons. Met ons Sharing Kip diner deel je samen een hele kip en wie weet brengt het geluksbotje jullie wel geluk!

Reserveer een tafel Bekijk het menu

De (h)eerlijke zoektocht

Om tot de (h)eerlijkste gebraden kip van Nederland te komen heeft een uitgebreide selectie plaatsgevonden. De Gildehoen werd om haar rijke smaak, fijne structuur en duurzame achtergrond de perfecte kip.

Op basis van de kwaliteit van de gebraden Gildehoen is de chef vanuit passie voor duurzame smaaksensaties gestart met het ontwikkelen van de perfecte marinades. Door te experimenteren met diverse ingrediënten en smaken creëerde de chef drie marinades die de kip smaakvol en super mals maken. 

De Gildehoen kip

De Gildehoen is een duurzaam stukje pluimveevlees voor de gast die bewust voor beter leven kiest. De Gildehoen kippen zijn plezierig opgegroeid zonder antibiotica. Met de Gildehoen eet je een puur pluimveeproduct. Het is gezond, zeer smaakvol en 100% antibioticavrij kippenvlees.

De Gildehoen groeit op in een stal met stro en daglicht. Door de lagere bezetting in de stallen, slechts 2/3 van de reguliere pluimveehouderij, en door de beschikking van scharrel– en speelmateriaal worden de dieren plezierig groot. De kippen worden vooral gevoerd met minimaal 70% granen. Het eten van deze Gildehoenders is 100% plantaardig en bevat geen groeibevorderaars.