Magische kerst bij Amrâth Airport Hotel Rotterdam

Laat de kerstmagie tot leven komen in Amrâth Airport Hotel Rotterdam en beleef dit jaar een onvergetelijke kerst met vrienden en familie! Wij staan klaar om jouw kerstperiode echt bijzonder te maken. Ontdek ook al het prachtigs wat Rotterdam te bieden heeft tijdens deze feestelijke dagen. Laat de warmte en gezelligheid van kerst bij ons samenkomen voor een kerst om nooit te vergeten!

Overnachten tijdens de kerst

Profiteer van vrijdag 22 december 2023 tot en met zondag 7 januari 2024 van 20% korting op een overnachting inclusief ontbijt.

Boek met 20% korting

Dineren tijdens de kerst

Ook in de kerstvakantie kun je dineren in het Groene Hart van Rotterdam! Onze keuken heeft een passie voor bewust en lekker eten en verwelkomt je graag. Onze keukenbrigade creëert de meest kwalitatieve en smaakvolle gerechten. 

Bekijk ons restaurant

Park, Sleep & Fly tijdens de kerst

Vier je de kerst dit jaar buiten Nederland? Bij Amrâth Airport Hotel Rotterdam kun je ook tijdens de feestdagen terecht voor een park, sleep en fly combinatie. Rust de nacht voor of na je reis heerlijk bij ons uit en laat eventueel je auto bij ons beveiligd staan!

Bekijk Park, Sleep & Fly

Tips om alles uit de kerst te halen

Kun je nog wat inspiratie gebruiken voor je bezoek aan Rotterdam? De medewerkers van Amrâth Airport Hotel Rotterdam raden de volgende activiteiten aan:

  • Kerstcircus Ahoy - Voor een onvergetelijke ervaring ga je naar één van de grootste circussen in Nederland. Van maandag 25 december tot en met zondag 31 december 2023 vindt Kerstcircus Ahoy plaats.
  • The Sixteen | A capella kerst op het allerhoogste niveau - Geniet van eeuwenoude muziek waar je helemaal van in de kerststemming komt. Op woensdag 20 december 2023 treedt The Sixteen op in de Doelen in Rotterdam.
  • Schaatsbaan Rotterdam - Beleef volop schaatspret op de unieke schaatsbaan van Rotterdam. Met een tunnel van 400 meter en een schaatsbaan van 1600 m² ervaar je dé ultieme schaatsbeleving. Van zaterdag 23 december 2023 tot en met zondag 7 januari 2024 is schaatsbaan Rotterdam elke dag geopend.