Haal alles uit de herfst bij Amrâth Airport Hotel Rotterdam

De gouden gloed van het najaar heeft zijn intrede gedaan en er valt volop te genieten dit seizoen! Bij Amrâth Airport Hotel Rotterdam dompelen we je onder in die warme en knusse sfeer van de herfst. Laat de gezelligheid op je inwerken en kom volledig tot rust in onze gastvrije omgeving. Ontdek de charme van de herfst en geniet van een onvergetelijk verblijf bij Amrâth Airport Hotel Rotterdam.

Welkom in het betoverende herfstseizoen!

Overnachten tijdens de herfst

Profiteer van maandag 25 september 2023 tot en met donderdag
21 december 2023 van 20% korting op een overnachting inclusief ontbijt. 

Boek met 20% korting

Dineren tijdens de herfst

Ook in het najaar kun je heerlijk dineren in ons eigen restaurant. Onze keuken heeft een passie voor bewust en lekker eten en verwelkomt je graag. Onze keukenbrigade staat garant voor de bereiding van de meest hoogwaardige en verrukkelijke gerechten.

Bekijk ons restaurant

Genieten tijdens de herfst

Ontdek onze herfstspecial: bij bestelling van 2 seizoensbieren ontvang je een heerlijke portie knapperige bitterballen van het huis! Kom langs en proef de warme, herfstige gezelligheid en geniet van de heerlijke smaken van het seizoen.

Park, Sleep & Fly tijdens de herfst

Ga je er tijdens de herfst even tussenuit? Bij Amrâth Airport Hotel Rotterdam kun je ook tijdens de herfstperiode terecht voor het park, sleep en fly arrangement. Rust de nacht voor of na je reis heerlijk bij ons uit en laat je auto bij ons beveiligd staan!

Bekijk Park, Sleep & Fly

 

Tips om alles uit de herfst te halen

Kun je nog wat inspiratie voor je bezoek aan Rotterdam gebruiken? De medewerkers van Amrâth Airport Hotel Rotterdam raden de volgende activiteiten aan:

  • ABBA the Music - De show Thank You For The Music komt naar Rotterdam! Bezoek op vrijdag 29 oktober 2023 Rotterdam Ahoy en geniet van de grootste wereldhits tijdens deze show.
  • Diergaarde Blijdorp - Breng tijdens het najaar een bezoek aan Diergaarde Blijdorp. Tijdens het leukste uitje van Nederland bewonder je de verschillende dieren bewonderen van over de hele wereld en wandelen je door alle werelddelen. 
  • Het Park - Laat je betoveren door de herfstpracht in het unieke rijksmonumentale park van Rotterdam. Onder de herfstkleuren geniet je van een ontspannende wandeling. Het Park ligt in het centrum van Rotterdam direct naast de Euromast.