Evenementen

Op zoek naar een unieke locatie om een bijzonder moment te vieren? Amrâth Airport Hotel Rotterdam staat garant voor een onvergetelijke ervaring in een bijzonder groene omgeving 

Bedrijfsfeesten

Een feestelijke gelegenheid of een zakelijk event? Amrâth Airport Hotel Rotterdam zorgt voor een bedrijfsfeest op maat dat aanlsuit bij jouw doel. Om er een extra speciaal moment van te maken denken wij graag met je mee om de gasten te verrassen met smaakmakende hapjes en drankjes. De verschillende bijzondere plekken binnen en buiten ons hotel zorgen ervoor dat de omgeving perfect past bij de speciale gelegenheid. Door onze flexibele zalen hebben we altijd de gewenste ruimte voor jouw diner of feest.

 

 

 

Familiediner

Heb je een bijzonder viermoment binnen de familie? AmrâthAirport Hotel Rotterdam geeft jou en je familie een thuisgevoel tijdens een smaakmakend familiediner op maat. Een verjaardag, familiereünie of huwelijksjubileum, voor alle speciale gelegenheden kun je bij ons rekenen op een feestelijk diner. Speciale wensen kunnen wij vrijwel altijd laten uitkomen. 

Heb je liever wat meer beslotenheid en privacy? Wij bieden je graag een sfeervol alternatief binnen onze locatie om alleen met je familie te genieten van een speciale gelegenheid. 

  • Hapjes en drankjes voor jong en oud 
  • Verschillende diner settings 
  • Kinder speelfaciliteiten 
  • Unieke groene ligging voor leuke familiewandelingen 

Trouwen in Rotterdam

Airport Hotel Rotterdam is een van de officiële trouwlocaties in Rotterdam. Een perfecte plaats in een unieke groene omgeving om te trouwen en de start van jullie leven samen te bezegelen! Zeggen jullie ook ‘ja, ik wil’ in Airport Hotel Rotterdam? Ieder echtpaar heeft eigen wensen, daarom nodigen wij je graag uit om samen met ons een mooi programma voor je bruiloft op te stellen. Wij denken graag met je mee! 

De groene omgeving waarin Airport Hotel Rotterdam is gelegen biedt ook het beste decor voor een oogverblindende trouwrapportage! Daarnaast is het natuurlijk wel zo prettig om na de trouwceremonie op één plek te blijven, aansluitend kun je kiezen voor een diner en het vieren van je feestavond. Bovendien krijg je van ons je eerste huwelijkscadeau. Na de belangrijkste dag uit je leven overnacht je gratis in onze luxe bruidssuite, waar je de volgende dag wordt gewekt met een heerlijk ontbijt op bed. Wij zorgen dat jouw bruiloft onvergetelijk wordt!