• It's Summer Time Amrâth Hotels Summer zomeractie korting

It's Summer time bij Amrâth Airport Hotel Rotterdam

Laat de zomer tot leven komen in Amrâth Airport Hotel Rotterdam en beleef een onvergetelijke tijd met vrienden en familie! Wij staan klaar om jouw zomerse verblijf compleet te maken. Ontdek al het moois wat Rotterdam te bieden heeft. Laat de warmte en gezelligheid van de zomer bij ons samenkomen voor een ervaring om nooit te vergeten!

Overnachten tijdens de zomer

Geniet deze zomer van een ontspannen overnachting bij Amrâth Airport Hotel Rotterdam. Profiteer van dinsdag 18 juni 2024 tot en met zondag 22 september 2024 van 20% korting op een overnachting exclusief ontbijt.

Boek met 20% korting

Dineren tijdens de zomer

Ook in de zomer kun je heerlijk dineren in ons eigen restaurant. Bij mooi weer kun je genieten op het groene terras van een drankje en een hapje. Onze keuken heeft een passie voor bewust en lekker eten en verwelkomt je graag. 

Bekijk ons restaurant

Genieten tijdens de zomer

Geniet van onze zomerspecial voor 2 personen. Bestel je Korenwolf Witbier of Será Amrâth en ontvang een portie heerlijk borrelgarnituur van het huis! Kom langs en proef de zomerse gezelligheid.

Tips om alles uit de zomer te halen

Kun je nog wat inspiratie voor je bezoek aan Rotterdam gebruiken? De medewerkers van Amrâth Airport Hotel Rotterdam raden de volgende activiteiten aan:

  • Metropolis Festival -  Op zondag 7 juli 2024 vindt het muziekfestival in het Zuiderpark in Rotterdam plaats. Het festival staat bekend om de diverse line-up van opkomende bands en artiesten uit verschillende muziekgenres. Als bezoeker kun je genieten van livemuziek, lekker eten en een ontspannen sfeer. 
  • Rotterdam Unlimited - Van zaterdag 27 juli tot en met woensdag 31 juli 2024, vier je de culturele diversiteit van Rotterdam. Je kunt genieten van een straatparade, live muziek en dansoptredens. Rotterdam Unlimited is een levendige combinatie van kunst, cultuur en feest. 
  • Pleinbioscoop Rotterdam - Het Museumpark transformeert zich van donderdag 15 augustus tot en met zaterdag 31 augustus 2024 tot een sfeervolle openluchtbioscoop. Bezoekers kunnen onder de sterrenhemel genieten van een breed assortiment aan films.Het festival biedt een unieke en gezellige filmervaring in de buitenlucht.