De unieke locatie voor zakelijke en privé evenementen

Amrâth Airport Hotel Rotterdam beschikt over 9 multifunctionele zalen. Hierdoor kan je met 2 tot wel 1.000 personen bij ons terecht. Voorzieningen als een beamer, flip-over en whiteboard zijn in alle ruimtes altijd aanwezig. Daarnaast kan je bij ons kiezen voor klimaatneutraal vergaderen om vrijwillig de uitstoot van jou bijeenkomst te compenseren. Zo krijg je je gasten nog meer in beweging. Een overvloed aan daglicht, een inspirerend groen en weids uitzicht, comfortabele stoelen en een duurzaam klimaatsysteem.

Wist je dat alle vergaderarrangementen al vanaf 4 personen te boeken zijn?

Zaalcapaciteit en arrangementen

Perfect bereikbaar

Onze bijzondere locatie is gelegen in een uniek park- & waterrijke omgeving naast Rotterdam The Hague Airport en maar 500 meter van de snelweg A13. Bovendien maakt de veelzijdige ligging onze locatie bij uitstek zeer geschikt voor de nationale en internationale zakelijke reiziger. Parkeren? Met bijna 200 parkeerplaatsen en onze oplaadpunten voor elektrische auto’s zit je altijd goed. Wel zo groen!  

Flexwerken

Ben je op zoek naar een geschikte locatie voor een zakelijke afspraak? Maak gebruik van de flexwerkplekken in ons restaurant, één van onze kantoorkamers of vergaderzalen. Vanaf de werkplek kun je gemakkelijk inloggen op het gratis wifi netwerk en direct aan de slag. 

  • Vergaderzaal t/m 6 personen: € 15,00 p.p. per dagdeel (min. vanaf € 45,00) 

Voorwaarden 

  • Op basis van beschikbaarheid in een van onze openbare ruimtes 
  • Wanneer een nieuw dagdeel ingaat, betaal je voor het volledige dagdeel 

Examens

Een examenlocatie die jouw kandidaten alle rust, inspiratie en energie biedt? Eén van de belangrijkste zaken die nodig is voor het succesvol maken van een examen is een comfortabele, stille ruimte. Bij Amrâth Airport Hotel Rotterdam kunnen deelnemers zich optimaal concentreren in één van onze 9 examenruimtes. Deze plek heeft alles wat een examenkandidaat nodig heeft. De stilte en ontspanning van groene uitzichten, perfecte bereikbaarheid én hartverwarmende hospitality. 

  • Uitstekend bereikbaar per auto & ov 
  • Examen arrangement op maat 

Hybride Meetings

Wil je tegelijk fysiek en digitaal bijeenkomen? Amrâth Airport Hotel Rotterdam is erop gericht met onze verschillende Hybrid Meeting pakketten. Dat wil zegge: een deel van het gezelschap is fysiek aanwezig in de locatie en een ander ongelimiteerd aantal deelnemers neemt online deel aan jouw congres of vergadering. De pakketten bestaan onder andere uit een interactief streamingplatform, HD-audiovisuele apparatuur en fysieke ondersteuning van technici. 

Groots samenkomen in het ‘nieuwe normaal’ is namelijk een uitdaging, maar zeker haalbaar! Ook juist in deze tijden is het zo belangrijk om met elkaar in contact te blijven. Heb je bijvoorbeeld vragen rondom uw geplande congres? Of ben je op zoek naar een geschikt alternatief? Onze experts staan voor je klaar om je te adviseren en jouw zorgen uit handen te nemen!