Verblijf met het hele gezin in Amrâth Airport Hotel Rotterdam!

Ben je van plan om met de hele familie een weekendje weg te gaan of een korte vakantie in Nederland te houden?

Amrâth Airport Hotel Rotterdam, is centraal gelegen en is de ideale locatie voor jouw gezin!

Overnachten in Rotterdam

Ga er samen met hele gezin op uit! Met het familie arrangement overnachten kinderen tot 12 jaar gratis én genieten ze van een heerlijk ontbijt. Zo starten jullie de dag vol energie om samen de leukste activiteiten te ondernemen en mooie herinneringen te maken. 

Boek direct het familie arrangement en ga samen op avontuur!

Ontdek het familie arrangement

Nieuw: Amrâth Kidslijn

Kinderen voelen zich thuis in onze Amrâth hotels. Helemaal met de gloednieuwe Amrâth Kidslijn! Verras jouw kind tijdens je verblijf met één van de nieuwe Amrâth kids producten. Met de Amrâth Kids producten kunnen de kinderen zich tijdens het gehele verblijf vermaken. 

Boek de Amrâth kids producten al tijdens het reserveren van de overnachting. Wij zorgen ervoor dat deze bij aankomst in het hotel al op jullie kamer liggen. Niet vooraf besteld? Geen paniek, de kids producten zijn natuurlijk ook in het hotel te koop.

MemorieKinderbord
SlapwrapKnuffel
SleutelhangerDrinkbeker
SpelletjesboekPlacemat
KleurplaatKleurpotloden

 

Kindermenu

Na een dag vol van inspanning, zijn jullie natuurlijk toe aan een stukje ontspanning. Waar kan dat beter dan in de bar of het restaurant in het hotel? Terwijl de kinderen smullen een eigen kindermenu, genieten jullie van de ‘Amrâth favorites’ of de Chef Special’s. De perfecte afsluiter van een heerlijke dag!

Bekijk ons kindermenu

Tips om alles uit je verblijf te halen

Kun je nog wat inspiratie gebruiken voor je bezoek aan Rotterdam? De medewerkers van Amrâth Airport Hotel Rotterdam raden de volgende familie activiteiten aan:

  • Diergaarde blijdorp - Deze dierentuin staat ook wel bekend als de Rotterdamse Diergaarde. Ontdek tijdens je bezoek meer dan 20.000 unieke dieren en planten. De kinderen kunnen op meerdere plekken in de dierentuin spelen in speeltuinen. De grootste en de leukste speeltuin vind je bij het verblijf van de gorilla's, hier zit ook een restaurant bij voor de ouders.
  • Miniworld Rotterdam - Bezoek Miniworld Rotterdam en ontdek ruim 650m2 van de prachtige en adembenemende miniatuurwereld. Er is genoeg te beleven voor jong en oud. Je kijkt je ogen uit tijdens een bezoek. 
  • Watertaxi Rotterdam - Rotterdam is het mooist vanaf het water. Met de watertaxi kun je de skyline van Rotterdam zien. De acht tot twaalfpersoons Watertaxi's brengen je naar 50 haltes in Rotterdam en Schiedam. Afhankelijk van de vetrekhalte kun je in een half uur de Euromast, SS Rotterdam, de Erasmusbrug en een stukje van de Waalhaven zien. De maximumsnelheid van de watertaxi is 50 km/uur.